Migraine Nurse Educator Program

Inleiding

Let op: accreditatie termijn verlopen

We nemen u mee door de wereld van migraine aan de hand van 5 e-learning modules. In deze 5 modules staat alles wat verpleegkundigen of praktijkondersteuners moeten weten over migraine om patiënten deskundig te kunnen helpen en begeleiden.

Duur:
3 uur

Doelgroep:
Verpleegkundigen
POH's

Accreditatie:
V&VN 3 punten (t/m 1-1-2022)
POH 3 punten (t/m 27-5-2021)

Doel: 
Deze e-learning is bedoeld om u in maximaal 3 uur bekend te maken met migraine en de behandeling van patienten met migraine. Dit zal helpen om de zorg voor patienten met migraine te verbeteren.  

Ingangseisen
Basiskennis verpleegkundige, advies om ichd-3 criteria door te lezen voor migraine en spanningshoofdpijn https://www.ichd-3.org

Werkwijze
Deze e-learning bestaat uit 5 modules. Elke module is een training die bestaat uit een aantal slides met vragen tussendoor. Wanneer u alle 5 de modules heeft doorlopen sluit u de e-learning af met een eindtoets. Om accreditatie te kunnen aanvragen dient u minimaal 70% van de vragen in de eindtoets goed te beantwoorden. Wanneer u een lagere score heeft kunt u de toets nog twee keer herkansen. U kunt de e-learning pauzeren en vervolgen waar u hebt gepauzeerd.

Auteurs
Petra Timmers – Hoofdpijnverpleegkundige Zuyderland ziekenhuis Sittard
Ton Arts – Hoofdpijnverpleegkundige CWZ Nijmegen

Disclosure
Petra Timmers: Consultancy Novartis Pharma B.V., 2017
Ton Arts: Geen belangenverstrengeling 

Dit Migraine Nurse Educator Program is ontwikkel door Novartis Pharma in samenwerking met een international expert panel en is voor de Nederlandse situatie aangepast door Petra Timmers en Ton Arts.

 

Lessons allow teachers to assess students and provide slideshows with course content and/or questions.